Selecteer een pagina

“Als wij investeren in kindergeluk, kan deze wereld echt niet meer stuk”

– Buro ZINvol

Behoefte aan een persoonlijk aanbod?

Bekijk deze video

Mijn diensten

Ik bied verschillende diensten aan waarmee ik aan mijn missie werk. Wat ik in al mijn diensten nastreef, is dat kinderen kunnen ont-moeten. Van moet naar moed en van hard naar hart.

Mijn werkwijze is niet kinderen vertellen ‘hoe het moet’ of dát iets moet, want ik geloof niet dat er ‘1 way to go’ is. Ik wil kinderen terugbrengen bij zichzelf en verschillende wegen en manieren aanreiken, zodat ze voelen wat voor hen klopt en bij hen past. Want wat goed voelt voor jou, is wat jou gelukkig maakt.

e-mailconsult

Heb je een wat kleiner vraagstuk over of t.o.v. je kind? Of wil je als kind zelf een vraag stellen? Met het toegankelijke e-mailconsult heb je voor een lage investering een snel, persoonlijk antwoord.

tiener retreat NL

In dit zelfontwikkelingskamp gaan we 5 dagen lang ALL-IN met een klein groepje gelijkgestemden. We werken aan een succesmindset en je doet de nodige kennis op voor een zielsgelukkig leven. Doordat je je hier zo lang achter elkaar in onderdompelt, uit je normale omgeving, kun je een enorme ontwikkeling doormaken en in een 2.0 versie van jezelf stappen.
Doordat we dit in groepsverband doen kun je elkaar helpen en van elkaar leren. En dankzij de verbinding vind je steun bij elkaar. Ook is er aandacht voor persoonlijke vraagstukken en begeleiding.

online 1-op-1 coaching

Met dit maatwerktraject krijgt je kind wekenlang 1 op 1 begeleiding. Omdat we werken aan zijn specifieke hulpvraag kunnen we echt de diepte in samen op dat stuk. Je kind krijgt precies wat hij nodig heeft om toe te kunnen groeien naar de versie van zichzelf die hij wil zijn. De werkwijze wordt hierbij volledig afgestemd op jouw kind.

Is dit alledrie niet helemaal wat je zoekt voor jouw kind? Zie de video bovenaan deze pagina voor de mogelijkheid tot een persoonlijk aanbod.

E-mail consult
(voor/over kinderen in alle leeftijden)

Heb je een wat kleiner vraagstuk over of t.o.v. je kind? Of wil je als kind zelf een vraag stellen? Met het toegankelijke e-mailconsult heb je voor een lage investering een snel, persoonlijk antwoord.

Als ouder krijg je misschien al snel het idee dat de opvoeding of hoe het met jouw kind gaat ‘vanzelf’ goed zou moeten gaan. Maar iedere ouder loopt weleens ergens tegenaan en ieder kind stoeit weleens ergens mee. Hoe fijn is het dan dat iemand buiten het gezin meedenkt vanuit een nieuw, fris perspectief? Vanuit haar expertise, ervaring en/of intuïtie. En dan ook nog eens op een laagdrempelige manier, tegen een kleine investering (qua tijd én geld).

lees hier hoe het werkt

Hoe werkt het?

1. Stuur een mailtje naar info@lauracoppens.nl waarin je een e-mailconsult aanvraagt met maximaal 2 concrete vragen over/t.o.v. jouw kind(eren). Vragen vanuit het kind zelf mogen ook. Dit kunnen vragen zijn binnen de opvoeding en/of vragen m.b.t. het welbevinden van het kind. Geef hierbij waarnodig kort en bondig informatie die voor mij relevant is om de vraag te kunnen beantwoorden. Je mag ook een foto meesturen van de persoon/personen in kwestie. Dit is geen vereiste, maar het kan mij extra helpen me af te stemmen op de energie en jullie persoonlijke situatie. Want naast dat ik vanuit mijn expertise en ervaring werk, is vooral mijn intuïtie vaak mijn kracht en raadgever.

2. Ik bekijk de vraag/vragen en als ik voel dat ik de juiste persoon ben om die te beantwoorden krijg je een mailtje terug met daarin de factuur, een betaalverzoek en eventuele wedervragen.

Als ik voel dat ik je niet voldoende verder kan helpen bij jouw vraagstuk geef ik dat ook eerlijk aan middels een mailtje terug op jouw aanvraag.

3. Wanneer ik je vraagstuk kan beantwoorden en zie dat aan het betaalverzoek is voldaan, stuur ik je binnen drie dagen een mailtje terug met advies/antwoord op je vraag.

Investering: nu slechts €37 (incl. Btw)

laura-coppens-kindercoach-aanbod-tarieven (8)

Tienerretreat ‘Droomvlucht’ in Nederland (voor kinderen vanaf 10 jaar)

Update 29 april ’22: Vanwege een samenloop van onverwachte (familie-)omstandigheden heb ik moeten besluiten het retreat van eind juli ’22 te cancelen. Het retreat wordt waarschijnlijk verplaatst, naar een nog nader te bepalen datum.

In dit zelfontwikkelingskamp gaan we 5 dagen lang ALL-IN met een klein groepje gelijkgestemden. We werken aan een succesmindset en je doet de nodige kennis op voor een zielsgelukkig leven. Doordat je je hier zo lang achter elkaar in onderdompelt, uit je normale omgeving, kun je een enorme ontwikkeling doormaken en in een 2.0 versie van jezelf stappen.

Doordat we dit in groepsverband doen kun je elkaar helpen en van elkaar leren. En dankzij de verbinding vind je steun bij elkaar. Ook is er aandacht voor persoonlijke vraagstukken en begeleiding.

5 dagen lang mag je me alles vragen!

Na dit retreat:

➔ Denk je positiever
➔ Denk je groter
➔ Weet je beter wat bij JOU past en waar JIJ blij van wordt
➔ Heb je meer vertrouwen, zelfvertrouwen & zelfliefde
➔ Heb je weer nieuwe, positieve energie
➔ Ben je weer meer (terug bij) jezelf
➔ Ben je weer meer terug bij je gevoel
➔ Voel je dat er veeel meer in je zit
➔ Ben je dichterbij de meest gelukkige versie van jezelf
➔ Weet je wat JIJ kunt doen om gelukkig te zijn/worden/blijven
➔ En heb je er misschien wel nieuwe vrienden bij voor het leven

lees meer

Het krachtige van werken in een groep is verder dat je elkaar leert kennen en daardoor samen iets opbouwt. En dat je ontdekt dat je niet de enige bent die ergens mee zit.

Doordat je er even helemaal uit bent en dagenlang achter elkaar met je eigen persoonlijke ontwikkeling bezig bent, kun je echt een transformatie doormaken. Door het commitment van 5 dagen lang ALL-IN gaan met intensieve coaching (wat wel laagdrempelig wordt gemaakt!), kun je meer progressie behalen dan bij iets eenmaligs of kortdurends. Doorbraken gegarandeerd!

Praktische informatie:

➔ Het retreat duurt 4 nachten en 5 dagen en is in de zomervakantie,
van maandag 25 juli 2022 t/m vrijdag 29 juli 2022.

➔ Het gaat plaatsvinden in de superkindvriendelijke en met een 9,5 beoordeelde groepsaccommodatie ‘de Vlaamse schuur’ in Riel (naast Goirle), Noord-Brabant.

➔ Er is plaats voor maximaal 8 kinderen om mee te gaan, dus wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van een plekje! VOL = ECHT VOL

Voor wie is dit retreat?

Voor jongens en meiden uit heel Nederland, die:

tussen de 10 en 17 jaar zijn (op 25 juli 2022)

hun eigen geluk(sgevoel) superbelangrijk vinden en willen ontdekken wat ze kunnen doen om zielsgelukkig te worden/zijn/blijven, zodat ze hier hun hele leven profijt van hebben.

bereid zijn om tijdens deze 5 dagen gecoacht te worden en naar zichzelf te kijken, zodat ze optimaal resultaat kunnen behalen (resultaat in hoe je je voelt).

al een stabiele basis hebben in hoe ze nu in het leven staan, zodat er tijdens het retreat genoeg tijd en aandacht voor alle deelnemers is om in de meest zielsgelukkige versie van zichzelf te kunnen stappen! Natuurlijk is het niet erg als je met wat dingetjes stoeit, maar de basis van ‘ik voel me oké’ moet er al zijn. (Mocht dit nog niet zo zijn ben je van harte welkom om (eerst) mijn online 1 op 1 coachingstraject te volgen!)

zich tóch aanmelden als ze diep van binnen voelen dat ze hier bij willen zijn, ONDANKS dat ze het misschien spannend vinden. (Spanning voelen maar het vervolgens toch doen omdat het wel is wat je wilt, zorgt automatisch voor dikke vette groei!! Als je stiekem voelt dat je dit zou willen, heb je dat verlangen niet voor niks! En mag je daarnaar handelen en jezelf deze kans gunnen.)

Deze fantastische ervaring is INCLUSIEF: 

4 nachten in de superluxe 16-persoons woonboerderij de ‘Vlaamse schuur’. Geen grote, gedeelde slaapzaal! Nee, je hoeft je slaapkamer én badkamer met hooguit een paar anderen te delen (de kamerindeling maak ik samen met de deelnemers, jongens en meiden slapen apart). Op deze fijne plek is ook meer dan genoeg ruimte om je even lekker terug te trekken als je dat wilt.

Elke dag intensieve, maar behapbare coaching. Vanuit een superwaardevol programma (inclusief DE 10 ‘lessen’ die mij weer zielsgelukkig maakte) én vanuit waar op dat moment behoefte aan is vanuit de deelnemers. Maatwerk dus!

AL het eten en drinken, van het begin tot het eind. Maaltijden én tussendoortjes.

Materialen voor de activiteiten/het programma

Een cadeautje (verrassing!)

EN

GRATIS bonus 1: een online kennismaaksessie (videocall) met de groep voor aanvang van het retreat. Zodat iedereen elkaar vast wat beter leert kennen.

GRATIS bonus 2: maar liefst 2 online AFTERCARE groepssessies, in de weken/maanden na het retreat. Zodat ik ook dan nog even met de kinderen mee kan denken waar het nodig is, en we ons weer even kunnen laten upliften door de high vibe van de groep.

Als jij voelt dat je hier bij wilt zijn, vind je via de knop hieronder het aanmeldformulier. 

Investering: nu slechts €647 OF 12 termijnen van maar €63!! (incl. Btw)

Let op: VOL = ECHT VOL

Aanmelden kan door de vragenlijst in te vullen via de knop hieronder.

Vragen over het retreat? Mail naar info@lauracoppens.nl

De aanmeldprocedure

1. Vul het online aanmeldformulier in via de knop hieronder, zodat ik jou beter leer kennen en ontdek waar jij nu staat.

2. Ik bekijk de ingevulde vragenlijst en neem contact met je op.

3. Als ik vanuit de antwoorden op de vragen denk dat het een match zou kunnen zijn om deel te nemen, plan ik een videocall met je in (deze is met het kind, minimaal 1 ouder/verzorger en mij).

4. Tijdens deze videocall ontdekken we of het voor alle drie de ‘partijen’ als een ‘JA’ voelt om mee te gaan.

5. Als het voor alledrie de partijen goed voelt is 1 van de max. 8 plekjes voor jou en is je aanmelding vanaf de (eerste termijn-) betaling definitief! 🤍

laura-coppens-kindercoach-aanbod-tarieven (1)

Online 1 op 1 kindercoaching
(voor kinderen vanaf 8 jaar)

Met dit maatwerktraject krijgt je kind wekenlang 1 op 1 begeleiding. Omdat we werken aan zijn specifieke hulpvraag kunnen we echt de diepte in samen op dat stuk. Je kind krijgt precies wat hij nodig heeft om toe te kunnen groeien naar de versie van zichzelf die hij wil zijn. De werkwijze wordt hierbij volledig afgestemd op jouw kind.

Ieder mens en dus ook ieder kind is uniek. Je bent nooit een kopie van iemand anders en in dit traject hebben we de ruimte om daar op in te spelen en te ontdekken wat werkt en wat niet werkt voor JOU.

We gaan zo’n 7 tot 8 weken aan de slag samen en omdat dat meer inzet vraagt dan iets eenmaligs of kortdurends, kunnen we daar ook meer progressie mee behalen. Bovendien krijgt met dit traject ieder kind de 1 op 1-aandacht en tijd die hij verdient.

lees meer

Het coachingstraject bestaat uit:

➔ gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (max. 30 min).
Met het kind en minimaal 1 ouder. Hierin bespreken we de hulpvraag en maken we kennis met elkaar om te ontdekken of er vanuit beide kanten een match is om een coachingstraject te starten.
 intakegesprek (max. 30 min).
Met het kind en minimaal 1 ouder. Bij een match vanuit beide kanten starten we het traject met een intakegesprek. Hierin gaan we dieper in op de situatie en hulpvraag van het kind en eventuele bijzonderheden. Daarnaast bespreken we wat het gewenste resultaat is van het traject.
➔ 4 of 5 coachingsessies (45 min).
Met het kind (en evt gedeeltelijk met ouder(s)). In de sessies coach ik het kind op datgene waar hij tegenaan loopt, op een manier die bij hem past. We werken samen naar het gewenste resultaat toe. Soms is het hierbij goed om de ouder(s) te betrekken. Als dat zo is vraag ik de ouder(s) of hij bereid is/zij bereid zijn de sessie (gedeeltelijk) bij te wonen. Afhankelijk van het verloop van het traject wordt in overleg bepaald of er 4 of 5 coachingsessies nodig zijn*.
 afsluitend gesprek (max. 30 min).
Met het kind en minimaal 1 ouder. Hierin blikken we terug op het traject en op wat het het kind (en de ouder(s)) gebracht heeft. We bespreken of het gewenste resultaat behaald is, of dat er misschien behoefte is aan meer coaching of hulp. In het laatste geval kijk ik graag met jullie mee naar wat ik in jullie specifieke situatie nog kan betekenen.

Optioneel is, tegen een meerprijs van €47, door de ouder(s) een tussentijds evaluatiegesprek in te plannen (max. 30 min). Dit gesprek is met ouder(s) en evt het kind. Er kan bijvoorbeeld dieper ingegaan worden op waar we mee bezig zijn in de coaching en hoe het verloopt, waar het kind inmiddels staat t.o.v. zijn hulpvraag, hoe het kind thuis geholpen kan worden en waar in de volgende sessies nog op gefocust gaat worden.

Bij 1 gesprek/sessie per week (wat ik aanraad) duurt het traject 7 tot 8 weken.

*Blijkt tegen het einde van het traject dat er meer nodig is, kunnen we daarvoor altijd samen kijken naar de mogelijkheden.

Aan het einde van dit traject is het kind:
➔ geholpen bij zijn specifieke hulpvraag
➔ dichterbij de meest zielsgelukkige versie van zichzelf

Heeft hij meer:
➔ zelfvertrouwen
➔ zelfliefde

En heeft hij ontdekt:
➔ wat voor hem werkt en wat niet
➔ wat hij kan doen om gelukkig/nog gelukkiger te worden en blijven

Alle contactmomenten vinden plaats via beeldbellen.
I.v.m. het tijdverschil tussen Nederland en Bali, waar ik momenteel verblijf, zijn dit daarvoor de beschikbare tijden:

Maandag t/m zondag:
– in de zomertijd (apr t/m okt) tussen 07:00u en 16:00u Nederlandse tijd
– in de wintertijd (nov t/m maa) tussen 07:00u en 15:00u Nederlandse tijd

Investering: nu slechts €447 (incl. Btw)

Betalen in termijnen is mogelijk. Neem contact met me op voor de mogelijkheden. 

Plan via de knop hieronder een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in voor een online 1 op 1 coachingstraject.

Voorbeelden van hulpvragen waar ik bij kan helpen

Net als volwassenen leggen kinderen een reis af in hun persoonlijke ontwikkeling. Sterker nog; in die reis die je als kind aflegt wordt de basis gelegd voor je verdere leven. Tijdens die reis kunnen kinderen tegen bijvoorbeeld onderstaande vragen aanlopen. Het kan best lastig zijn om daar helemaal zelf een antwoord op te vinden. En dat hoeft ook niet. Ik reis met liefde een tijdje met jouw kind mee.

Ik werk vanuit een hulpvraag van het kind, op het gebied van welbevinden. 

laura-coppens-kindercoach-aanbod-tarieven (2)
laura-coppens-kindercoach-aanbod-tarieven (4)

Een aantal voorbeelden van hulpvragen van kinderen* waar ik bij kan helpen zijn:

➔ Hoe kan ik beter met mijn boosheid omgaan?

➔ Hoe kan ik mijn verdriet verwerken?

➔ Hoe kan ik minder streng zijn voor mezelf?

➔ Hoe ga ik om met de scheiding van mijn ouders? 

➔ Hoe bijt ik van me af als iemand iets doet wat ik niet fijn vind?

➔ Hoe kan ik voelen dat ik foutjes mag maken?

➔ Hoe kan ik trouw zijn aan mezelf i.p.v. anderen pleasen?

➔ Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen?

➔ Hoe kan ik weer met plezier naar school gaan?

➔ Hoe kan ik me weer vaker goed voelen?

 

*Middels het e-mailconsult help ik naast kinderen ook ouders bij een eventuele eigen hulpvraag. Bijvoorbeeld vragen over de opvoeding. Kijk hierboven bij mijn dienst ‘E-mailconsult’ voor meer informatie en om een consult aan te vragen.
laura-coppens-kindercoach-aanbod-tarieven (4)

Staat de hulpvraag van jouw kind er niet tussen?

Of twijfel je welk aanbod het beste bij jouw kind past of is dit alle drie niet helemaal wat je zoekt en heeft je kind behoefte aan een persoonlijk aanbod?
Stuur een mail met je vraag, zodat we samen kunnen bekijken wat ik in jullie specifieke situatie kan betekenen.

Het is tijd om te investeren. Het is tijd om het verschil te maken.

Ik geloof dat jij naast dat je met mijn diensten in je kind investeert, ook in jezelf investeert. Je kind is immers een stukje van jou. En als het goed gaat met je kind, heb jij daar ook profijt van.

“Je hebt de gave om de kinderen te ZIEN en kunt hen daardoor de juiste handvatten geven daar waar zij het nodig hebben. Niet alleen op het gebied van scholing, maar juist ook in hun sociaal-emotionele ontwikkeling.”

Lydia, ouder

laura-coppens-kindercoach-aanbod-tarieven (5)

Op de hoogte blijven?

. . van de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn kindercoaching, mijn aanbod en eventuele kortingsacties?

Like dan mijn bedrijfspagina op Facebook: Laura Coppens De online kindercoach of volg me op Instagram: laura__coppens.

Voel je ook vrij deze pagina’s te delen via je eigen social media kanalen of rechtstreeks met ouders en kinderen waarvan je denkt dat ze er iets aan hebben. Je helpt dan mee aan mijn missie, waarvoor enorm bedankt!

Belangrijk

Mijn aanbod wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Houd in gedachten dat dit geen uitgave is, maar een investering waar je kind zijn leven lang plezier van heeft. En jij als ouder dus ook. 

Daarnaast geloof ik dat als jij ergens eigen geld in investeert, dit automatisch zorgt voor een grotere groei dan wanneer je dat niet doet, omdat je toegewijd(er) bent er uit te halen wat erin zit. En dat is wat ik jou gun. Een zo fantastisch mogelijk resultaat!

Waarom ik online coach en 10 voordelen van online coaching

Omdat ik mijn mooiste leven leef en daarvoor het grootste gedeelte van het jaar in het buitenland ben, coach ik voornamelijk online. En daar zitten een aantal voordelen aan.

1. Geen reistijd (en dat is wel zo fijn met die vaak overvolle agenda’s van ouders en kinderen).

2. Geen reiskosten.

3. Het kan lekker vanuit je luie stoel, als jij dat wilt in je pyjama of in je trainingspak 😉

4. Het is laagdrempelig. Soms voelt het net wat veiliger om je kwetsbaar op te stellen met een schermpje ertussen.

5. Het kan veilig(er) voelen om in je eigen vertrouwde thuisomgeving kennis te maken met coaching i.p.v. op een nieuwe, onbekende plek.

6. Ik kan hierdoor locatie-onafhankelijk werken wat betekent dat ik mijn droomleven kan leiden doordat ik de wereld kan zien. Op deze manier combineer ik mijn 2 passies: kinderen en reizen. Ik geloof dat iemand die zelf zielsgelukkig is en zijn droomleven leidt ook beter in staat is daar anderen bij te helpen. Dat ik op deze manier werk komt ten goede aan mijn diensten. Door deze manier van leven kan ik namelijk de beste versie van mezelf zijn.

7. Jij bent ook locatie-onafhankelijk, wat wil zeggen dat je niet aan huis gebonden bent voor coaching. Daardoor kun je altijd een dienst afnemen, mocht je dat willen. Denk aan als je bijvoorbeeld een weekje weg gaat.

8. Bij gescheiden ouders kan de coaching soepel doorlopen omdat het niet uitmaakt bij welke ouder het kind is. I.p.v. dat een coachingspraktijk misschien voor 1 van beide ouders wat verder weg is.

9. Ik ben niet gebonden aan één werkgebied en dat is wel fijn met zo’n grote missie als ‘Ieder kind weer zielsgelukkig’. Doordat ik locatie-onafhankelijk werk, kan ik kinderen en ouders uit heel Nederland en zelfs overal ter wereld helpen.

10. Bij een lockdown of iets dergelijks kan de coaching gewoon doorgaan.

“Het is de hoogste tijd om heel gelukkig te zijn.”

– 365 dagen succesvol

Benieuwd wat ik voor
jou kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik ben ook erg nieuwsgierig naar hoe ik jou kan helpen!